Proef en Beleef de door ons volledig samengestelde feest planken of bestel een varia aan delicatessen & versproducten uit ons assortiment.

Speciaal voor u samengestelde combinaties aan hartige of zoete delicatessen en lekkernijen, op representatieve planken. U zet gegarandeerd iets unieks op tafel tijdens de feestdagen. U heeft de keuze uit 6 verschillende combinatie planken in de varianten klein en middelformaat. De delicatessen en versproducten worden geleverd op een leisteen-look plank, zo op tafel te zetten. U hoeft verder niets meer te doen, dan eventueel het apart te bestellen rustieke brood af te bakken in de oven.

U kunt onze planken uiteraard ook als voorgerecht of dessert aanvullen op het hoofdgerecht dat u al reeds in gedachten heeft. Gegarandeerd een heerlijke gang tijdens uw diner.
(De foto’s tonen u de kleine variant feestplanken)

Download onze ‘Samen tafelen’ flyer hier

Oven heerlijke rustieke broden apart te bestellen

Combineer uw plank met onze vers af te bakken rustieke broden. Wat dacht u van een heerlijk zoete appel pave in combinatie met onze wilde plank waarop u onder andere paté vind. Heeft u al eens geproefd van onze Fleur de Camembert; een brood waarin in het hart een camembert verwerkt is, heerlijk af te bakken in de oven waarna u het brood dipt in de gesmolten camembert, ‘de mini fondue’.

Download onze ‘Samen tafelen’ flyer hier

Combineer uw plank met speciaal geselecteerde wijnen en bieren

In onze bestelfolder vind u de bijpassende wijnen en bieren die u naast de planken kunt mee bestellen. De genoemde wijn, bier of port past uitstekend bij de selectie aan producten waarvan u en uw gasten mogen genieten. In onze winkel is een bijzonder uitgebreid assortiment aan wijnen, bieren en port te vinden. U kunt bij ons ook terecht voor delicate kazen die zijn bereid in port.

 

Geen plank naar wens, maar wel genieten van ander bijzonder lekkers….

download dan onze bestellijst met een ruime selectie aan feestelijke heerlijkheden. Zo stelt u zelf een bijzondere culinaire dag samen!