Broeden

Heerlijk, de eerste “warme dag” is een feit!!!
Nadat afgelopen weekend de klok werd verzet, leken de dagen al -op een erg leuke manier- veel langer. Nu de zonnestralen daar nog een flinke schep bovenop doen lijkt de wereld zoveel mooier, is (bijnašŸ˜‰) iedereen vrolijk en bruist het overal van de energie. ‘s morgens wakker worden van de dan al actief en flink fluitende vogeltjes is echt geen straf. ‘S middags genieten vanaf een heerlijk lui plekje – in het zonnetje- van diezelfde actieve vogeltjes is ook echt lente!
En wij?? Ook wij zijn ‘s morgens vroeg uit de veren, ook wij lijken een beetje op die vogeltjes – WIJ BROEDEN!!!
Broeden op nieuwe ideeĆ«n… Zullen we zelf quiches gaan maken en deze kant en klaar verkopen? Offuh… een wijnproeverij!!! Ja, en dan met bijpassende kaasjes erbij. Dat kan ook met speciaal- bieren… De ideeĆ«n duikelen over elkaar en het ene plan lijkt nog leuker dan het andere. Met een team van vijf kwettert het hier regelmatig door elkaar! Over vogels gesproken?? Een waar kippenhok lijkt het hier soms!!! Hou deze kippen dus gerust in de gaten, wij hopen de komende maanden geregeld met verrassingen te komen.
Deze week rolde er zomaar een ei uit dat kwetterende kippenhok, een nieuw woord werd geboren: taPASen!!!
Pasen staat voor de deur en ook aan pasen kun je 2.0 toevoegen.
Doe het dit jaar eens lekker anders… Soepje, stokbroodje, olijven, salade, kaasjes, lekker wijntje erbij. De hele middag heerlijk borrelen, als het ff kan in dat fijne zonnetje! Hoe leuk is dat? Dit alles shop u in Ć©Ć©n “stop” bij ons… En laat met pasen alles maar lekker borrelen, bruisen, Ā BROEDEN- wie weet rolt daar ook voor u Ā heel veel moois uit! Hoezo, oud& nieuw met goede voornemens?? Broeden met pasen, dat is het nieuwe, het vernieuwende…Wij zijn er klaar voor, Ā en u??