Zomervakantie

JIEHAAA , er komen tropische temperaturen aan! Hier in de winkel is het onderwerp van gesprek,  de één vind het heerlijk , de ander zoekt liever dekking tot aan de avond wanneer de zon langzaam zakt en het koele briesje erbij komt .

Wat echter bij (bijna) iedereen als muziek in de oren klinkt is de vakantie -tijd,  die er nu ook langzaamaan aan zit te komen.  Op de radio klinken allerlei aanlokkelijke aanbiedingen over waaraan het vakantiegeld zoal besteed zou kunnen worden,  de plaatjes van knal blauwe lucht , wit zandstrand , opblaasbare flamingo’s van het formaat mini-cruise duiken steeds vaker op en de  resterende dagen tot aan de vakantie worden genoemd of in elk geval zweven deze in het hoofd wel eens voorbij.  Vamos a la PLAYA… Terrasjesweer… Rokjesdag. ..zon zee strand,  wind en zeilen het zijn maar wat kreten die deze tijd een gezicht geven.  Wij van stil genoegen voegen daar graag nog wat kreten aan toe: wijntje,  ijsklontjes,  olijven , verwennerij van de inwendige mens,  bbq…

In het afgelopen jaar hebben wij kleine stukjes Toscane naar Boxmeer gehaald,  zijn er nog meer Spaanse delicatessen aan ons assortiment toe gevoegd en heeft onze winkel een ware make over ondergaan.

Hoezo: “nog 7,5 week”?

Hoezo: “ik wou dat het juli /augustus was”?

Het vakantiegevoel kan er nu al volop zijn , Vamos a la PLAYA heet ” genieten op eigen terras “,  bbq-en in eigen tuin en waan je in Zuid Europa in ons eigen Boxmeer.

Wat denk je van een lekker vlees plankje a la TAPAS. Wij hebben sinds een week of 4 hoogwaardige vleeswaren uit Spanje en Italië,  volgens authentiek recept,  rechtstreeks van biodynamische “kleine” boeren.  Wij beloven , dàt PROEF JE!

Ook ons wijnassortiment heeft ongekend goede wijnen,  zij behoeven geen krans , al heeft menigeen die wel in de wacht gesleept.

Waarom wachten,  uren in de auto zitten en dan in record tempo bemerken dat DÉ VAKANTIE alweer voorbij is ?

Maak thuis vakantie,  Zuid Europa ligt aan je voeten.  Het adres?  Steenstraat 104a…

Loop lekker even binnen,  wij vertellen u graag de smeuïge details over al onze mooie producten.  Even proeven,  ook dat kan bij ons. Sluit je ogen en je hoort bijna de middellandse zee.. .